Super User

Super User

Monotiki

%AM, %03 %041 %2015 %00:%Dec Published in Global design Web design

Monotiki

Storismenos

%AM, %03 %041 %2015 %00:%Dec Published in Global design Web design

Storismenos

Karditsa-in

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

Karditsa-in ο απόλυτος επαγγελματικος οδηγός για την πόλη της καρδίτσας

Σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την Καρδίτσα, μέσα σε ένα μαγευτικό τοπίο από βελανιδιές σε υψόμετρο 420 μέτρων η ταβέρνα μας εξυπηρετεί τους θερινούς μήνες από 1 Ιουνίου εώς 15 Οκτωβρίου τους επισκέπτες της Λουτρόπολης και τους επισκέπτες της περιοχής Κοντά μας θα απολαύσετε φιλική εξυπηρέτηση και ζεστή φιλοξενία όλα τα είδη που προσφέρουμε είναι γνήσια από παραγωγούς της περιοχής μας. η επιχεήρηση είναι οικογενιακή και συνεχίζουμε με την φιλοξενία μας μια παραδοση από το 1925.

Thessalia Gas

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

Η Fgas είναι μια νέα, δυναμική, αμιγώς ελληνική παρουσία στο χώρο του υγραερίου. Ασχολείται με το εμπόριο, τη διανομή, την εμφιάλωση υγραερίου, την υγραεριοκίνηση, την κατασκευή πρατηρίων Autogas καθώς επίσης και με την μετατροπή ή την απαρχής κατασκευή μονάδων που χρησιμοποιούν πετρέλαιο, μαζούτ ή ηλεκτρισμό, σε υγραέριο. Δραστηριοποιούμαστε έχοντας πάντα ως γνώμονα τη μοναδική εξυπηρέτηση, την άψογη υποστήριξη και την συνεχή επαφή με τους πελάτες μας έτσι ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα, ποιοτικά και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Η εταιρεία μας ως αντιπροσωπεία της Fgas.eu, ελληνικής εταιρείας υγραερίου, χαρακτηρίζεται απο την αξιοπιστία, την αμεσότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
Βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη και φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία της εκάστοτε εγκατάστασης σε όλη την περιοχή της θεσσαλίας.

Σχχολή οδηγών Λίαρος

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

Η σχολή οδηγών ιδρύθηκε το 1985 από τον Δημήτριο Λιάρο στο Mουζάκι Καρδίτσας που με υπευθυνότητα γι' αυτό που έκανε καθιερώθηκε αμέσως στον χώρο της εκπαίδευσης οδηγών.
  Τη δημιουργική πορεία της σχολής, την συνέχισε από το 2003 ο υιός Ευάγγελος Λιάρος που με μεγαλύτερο ζήλο και συνέπεια κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επεκταθεί με 2 γραφεία και με μια αίθουσα θεωρητικής διδασκαλίας για την αρτιότερη εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών.
  Mε οδηγό την πολυετή πείρα μας και με συνοδηγό την αγάπη γι' αυτό που κάνουμε , πρωτοπορούμε παρέχοντας μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής, εξασφαλίζοντας έτσι την άρτια εκπαίδευση και επιτυχία.

Ξυλοεπενδυτική

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

ΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε

ετος ίδρυσης 1992

Η λέξη παλέτα είναι ιταλικής προελεύσεως. Έχει σχέση με τη ζωγραφική και αφορά το πλαίσιο στο οποίο οι καλλιτέχνες τοποθετούν τα χρώματα τους. Σε παγκόσμια κλίμακα η λέξη αυτή χρη σιμοποιείται και για τα ξύλινα υπόβαθρα μαζικής φορτώσεως.

Καλλιτεχνική ,λοιπόν , η λέξη και πράγματι περιεχόμενη στο χώρο των εγκαταστάσεων της ΞΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ , μπορεί να μη συναντήσουμε σημεία καλλιτεχνικών εξάρσεων σίγουρα όμως θα έλθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με εργασίες που η λεπτομερειακή τους φύση έχει κοινά σημεία με την καλλιτεχνική σχολαστικότητα..

Η ΞΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε έχει κατορθώσει να συνδέσει το όνομα της με μια δυναμική παρουσία στο χώρο του κλάδου και της αγοράς. Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία αντίθετα προήλθε μετά από ολοκληρωμένες μελέτες πάνω στη κατασκευή παλετών και ειδικών κιβωτίων. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της ΞΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε είναι διαρρυθμισμένες και εξοπλισμένες με τις αρχές και τις επιταγές της σύγχρονης εργονομίας και χωροοργάνωσης.

Τα γήπεδα της εταιρίας ΞΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε

Εκτείνονται σε έκταση 67.000 τ.μ και από αυτά τα 4.500 τ.μ καταλαμβάνουν οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις . ο αριθμός των εργαζομένων ανέρχεται σήμερα στους 50.

Η ΞΥΛΟΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε δημιουργεί τα ξύλινα υπόβαθρα μαζικής μεταφοράς στηριζόμενη στο δικό της σταθερό υπόβαθρο και στοχεύοντας προς μια μόνο κατεύθυνση: τον εναρμονισμό των προϊόντων της στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της.

Αραμπατζής

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

Η εταιρεία ΑΓΡΟΕΦΟΔΙΑ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Δ & ΣΙΑ Ο.Ε ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με φυτά μεγάλης καλλιέργειας, λιπάσματα, φυτοφάρμακα το 2003. Από το 2005 εως σήμερα βρίσκετε ενεργά στις διαμορφώσεις χώρου πρασίνου.  Η εταιρία μας απαρτίζετε από επιστημονικό προσωπικό , Πτυχιούχου Γεωπόνου Τ.Ε με ειδικότητα στη κηπουρική, με ειδικές γνώσεις  στην αρχιτεκτονική τοπίου και στα έργα πρασίνου. Η αγάπη μας για τη δουλειά, σε συνδυασμό με  το μεράκι και  την υπευθυνότητα, μας  βοήθησαν να πορευτούμε όλα αυτά τα χρόνια και να έχουμε στο ενεργητικό της εταιρείας μας  μεγάλο πλήθος έργων, από μικρούς ή μεγάλους ιδιωτικούς κήπους, σύγχρονους επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, συγκροτήματα κτιρίων, δημόσια έργα πρασίνου και ειδικές εφαρμογές.

  Το προσωπικό αποτελείται από άριστους τεχνίτες και έμπειρους εργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατά κανόνα πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχουν αφομιώσει τη φιλοσοφία της εταιρείας μας για το δικό σας όφελος και εξυπηρέτηση. Η συσσωρευμένη εμπειρία αυτών των ετών, μας επιτρέπει  να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες  σε οτιδήποτε αφορά την διαμόρφωση και διακόσμηση εξωτερικών χώρων, καθώς και τη δημιουργία όμορφων οάσεων πρασίνου, που τόσο ανάγκη έχουμε πλέον στις ημέρες μας.

Depys Art

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design

Η Ντέπυ Γατή σας  καλοσωρίζει στο Καλλιτεχνικό της Εργαστήριο: “Depys Art. Η αγάπη της για τη τέχνη ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία και σταδιακά εξελίχθηκε σε διάφορους τομείς. Η λατρεία της για τη ζωγραφική και το σχέδιο τη βοήθησαν να μπορεί σήμερα να δημιουργεί πολλών ειδών αντικείμενα διακόσμησης, μικροαντικείμενα προσωπικών δώρων, μπομπονιέρες βάπτισης και γάμου και φυσικά κοσμήματα!

 Κάθε δημιουργία της, βασίζεται στην μόδα της σημερινής εποχής, αλλά και στο παλιό  διαχρονικό στυλ! Ξεκίνησε να φτιάχνει κοσμήματα από 1990 και τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι πέρλες, γυάλινες χάντρες ή από πολυμερικό πηλό, μέταλλα, χρωματιστές κερωμένες κλωστές, κοχύλια, και διάφορα άλλα.

Επιπλέον, κάθε χρονιά δημιουργεί τα απαραίτητα μικροαντικείμενα και γούρια, πασχαλινές λαμπάδες κ.α. από χάντρες, πηλό, μέταλλο, αλλά και άλλα υλικά, όλα χειροποίητα και σχεδόν πάντα μοναδικά, συχνά φτιαγμένα κατά παραγγελία... ή από μια έμπνευση της στιγμής.

InstaBeauty e-shop

%AM, %17 %041 %2015 %00:%Oct Published in Global design Web design
Το InstaBeauty είναι ένα Eshop ομορφιάς και περιποίησης μέσω του οποίου σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να φροντίσετε και να αναδείξετε τον πιο όμορφο και λαμπερό σας εαυτό με αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα προϊόντα τηρώντας τις προδιαγραφές της Ε.Ε.
Το κατάστημά μας διαθέτει συλλογές από μεγάλα ονόματα της μόδας και μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ της συλλογής μας για εξεζητημένες εμφανίσεις!
Στόχος μας είναι να επιλέγουμε προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα και κομψότητα και να σας τα προσφέρουμε στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς. Το σύνολο των προϊόντων μας βρίσκονται σε εξέχουσες θέσεις στα Ευρωπαϊκά καταστήματα καλλυντικών και στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων καταναλωτών.
Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας έτοιμοι να σας δώσουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση ζητήσετε! Και μην ξεχνάτε, η ομορφιά είναι μέσα μας...

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2015 Global Design

UA-15980541-39